Početna / VIŠEDNEVNE TURE / ACTIVE PAG - 150 kn (po osobi, po noćenju)

VIŠEDNEVNE TURE, ACTIVE PAG - 150 kn (po osobi, po noćenju)

     AKTIVE PAG OMOGUĆUJE VAM INDIVIDUALNI PRISTUP UPOZNAVANJA OTOKA, KREIRANJE VLASTITOG PLANA PUTOVANJA I VREMENA UZ DOSTUPNOST SUP, KAJAKA I BICIKLA, KOJI VAM OMOGUĆUJU LAKOĆU KRETANJA I MIJENJAJU KUT ISTRAŽIVANJA!
 
 
   Cijena paketa za noćenje po osobi iznosi 150 kn i uključuje:
 
 • smještaj u apartmanima na moru
 • korištenje teretane 
 • najam bicikle 
 • najam kajaka & SUP- a
 • boravišna pristojba
  

Minimum 3 noćenja za dvije osobe. 

Rezervacije nisu moguće za srpanj i kolovoz.

 

Doživite iskustvo života na dalmatinskom otoku, u malom ribarskom mjestu Šimuni. Stanovnici Šimuna se prvenstveno bave stočarstvom i ribarstvom, stoga su vam uvijek dostupne svježe namirnice. Nudimo vam sedmodnevni smještaj u apartmanima Lovro na samome moru, uz besplatno korištenje teretane. Uz smještaj, nudimo vam na korištenje kajak kojim možete istraživati obližnje uvale i plaže. Na raspolaganju su vam i bicikli kojima možete otkriti mjesečevu unutrašnjost otoka, a sve informacije o otoku i razne narodne priče sa zadovoljstvom će vam ispričati vaš domaćin. 
 
Ovisno o godišnjem dobu i dogovoru s domaćinom, moguće je organizirati odlazak na ribarenje, branje maslina, šparoga, puževa ili čak obilazak staje s ovcama, čime biste dobili pravu sliku života na otoku. Položaj otoka Pag stvorio
je posebne klimatske uvjete koji omogućavaju stvaranje posebne mikroklime, koja se očituje u autohtonim proizvodima otoka, kao što su paška janjetina ili paški ovčji sir.
 
Otok Pag je dužinom s jedne strane okrenut Velebitu, gdje za vrijeme zimskih mjeseci često puše snažna bura, a s druge strane gleda prema otvorenom moru, gdje dominiraju maestral i jugo. Sve to donosi posebnu klimu i uvjete za razvoj specifičnih proizvoda. Manjak vegetacije i ogoljeni kameni dijelovi otoka razlog su što ljetne temperature dosežu hrvatske rekorde, što naveliko pospješuje turističku poželjnost otoka.

 

 
 
 

 

 

 

Pošaljite nam poruku

Ime:
Prezime
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Vaša poruka:
PAG TOURS d.o.o.
Zagrebačka 12, 23250 Pag
ID code: HR-AB-23-1110026296
OIB: 11772695770
Gsm: +385 91 784 0914
E-mail: info@pagtours.hr
tripadvisor
Luxura Travel Guide, European Awards 2017 Winner
© pagtours.eu - All rights reserved.