Početna
  Cijena od: 370,00 €  

DOŽIVITE FENOMENALNO ISKUSTVO VOŽNJE BRZIM BRODOM I POSJETITE OMILJENA MJESTA PO IZBORU LOKALNOG STANOVNIŠTVA. POSJETITE NAJLJEPŠE OTOKE U REGIJI: MAUN, OLIB I SILBU. UŽIVAJTE U PREKRASNIM PJEŠČANIM PLAŽAMA I UVALAMA I OKUPAJTE SE U KRISTALNO BISTROM MORU.

 
Naše jednodnevno putovanje počinje svaki dan u 10 sati u Šimunima (ili u drugo vrijeme prema vašem osobnom dogovoru s agentom). Nakon što Vam naš skiper da kratke sigurnosne upute, ukrcat ćete se na brod i mi započet ćemo naše putovanje. Naše prvo mjesto za kupanje je na otoku Olib (cca. 20-30 min vožnje od kampa). Na putu za otok Olib proći ćemo između otoka Maun i otoka Škrda.
 
Nakon kupanja u prekrasnoj pješčanoj uvali odlazimo na naš sljedeći cilj - otok Silba (cca. 15-20 min vožnje od Oliba). Naše stajalište bit će u starom ribarskom selu u kojem ćete imati vremena za šetnju i ručati u jednom od najstarijih restorana na otoku. Svi obroci u restoranu pripremaju se po staroj ribarskoj tradiciji.
 
Nakon ručka vrijeme je za uživanje u suncu i moru pa ćemo Vas odvesti u drugu uvalu s fascinantnom tirkiznom vodom i plitkim morem savršenim za cijelu obitelj (oko 20 minuta vožnje od otoka Silbe).
 
Oko 16:15h vrijeme je za put prema početnoj točki. Na putu do kamp mjesta Šimuni vidjet ćemo još nekoliko otoka (Planik, Planičić, Pohlib...).
 
Pred sobom ćemo imati prekrasan pogled na najveću planinu Velebit. (povratak kući traje cca 35 min).
REZERVACIJA!

Odaberite termin i broj osoba
* Odrasli:
* Djeca do 3 godine:
* Djeca od 4-11 godina:
Rezerviraj sada bez naknadnih troškova. Moguće je odmah potvrditi rezervaciju.
Podaci o nositelju rezervacije
✔  Izjava o zaštiti osobnih podataka
* Ime
* E-mail
* Telefon
* Vaša poruka
pošalji
✔  Opći uvjeti
✔  Izjava o zaštiti osobnih podataka

Galerija slika

Pag Tours d.o.o.
Zagrebačka 12, 23250 Pag
tripadvisor