Početna / VIŠEDNEVNE TURE / PREMIUM PAG - 9.200kn (2 osobe, 3 noći)

VIŠEDNEVNE TURE, PREMIUM PAG - 9.200kn (2 osobe, 3 noći)

UZ PREMIUM PAG EXPERIENCE I GOSTOPRIMSTVO VAŠEG DOMAĆINA, DOŽIVJET ĆETE POVIJESNU VAŽNOST OTOKA, NEPONOVLJIVE GASTRO UŽITKE I JEDINSTVENE ADRENALINSKE TRENUTKE U SAMO ČETIRI DANA
 
U četiri dana upoznat ćete najzanimljivije atrakcije otoka Paga te kulturnu i povijesnu baštinu otoka. Pag Tours team pobrinut će se za svaki detalj Vašeg boravka na otoku pa će Vas tako dočekati na aerodromu, smjestiti u Boutique Hotel Boškinac, provest Vas kroz kulturno-povijesnu baštinu i gastronomsku ponudu otoka, popet će se s Vama na najviši vrh otoka i biti Vam na usluzi sve do povratka na aerodrom. Za vrijeme boravka na otoku kušat ćete svjetski poznat paški sir te upoznati specifičnu tehnologiju proizvodnje sira u sirani Gligora. Prošetat ćete starogradskom jezgrom grada Paga, posjetiti muzeje i paški samostan. Kušat ćete višestruko nagrađivani paški med te posjetiti stoljetne lunske maslinike. Svoju avanturu na otoku zaokružit ćete trekkingom na Sv. Vid, najviši vrh otoka, s kojeg ćete moći uživati u panoramskom pogledu na čitavu regiju!
hotel Boškinac
PROGRAM PUTOVANJA:
 
DAN 1
Doček na aerodromu Zadar, vožnja do Hotela Boškinac tijekom koje ćete vidjeti krajolike otoka Paga a vodič će Vas upoznati s razlogom oštre klime i mjesečevog pejzaža. Smještaj u hotelu i detaljni dogovor o programu sljedećih dana.
 
DAN 2
Nakon doručka u hotelu uputit ćemo se u vrtove lunskih maslinika gdje ćemo se prošetati stazom od 2 km i vidjeti maslinu staru preko 1200 godina. Kratka stanka u Novalji i posjet Muzeju Novalja i kamenom vodovodu. Nakon toga krećemo put sirane Gligora gdje ćemo uz pratnju vodiča upoznati drugačiju tehnologiju proizvodnje paškog sira, nakon čega ćemo u kušaonici imati priliku okusiti razliku između pet sireva koje sirana Gligora proizvodi. Nakon toga idemo u grad Pag u posjet Zadruzi paških pčelara gdje ćemo kušati višestruko nagrađivani paški med. U Pagu ćemo posjetiti samostan gdje časne sestre svakodnevno peku slatki kruh po tisućljetnoj recepturi. Nakon toga se vraćamo u Hotel Boškinac gdje ćemo posjetiti njihove podrume i degustirati vina. Povratak u hotel.
 
DAN 3
Nakon doručka uputit ćemo se prema mjestu Šimuni gdje počinje staza za planinarenje na najviši vrh otoka Paga, gdje će Vas domaći vodič upoznati s povijesnim značajem vrha Sv. Vid, koji je ime dobio po pretkršćanskom bogu, a na koji se u prošlosti hodočastilo na najviši vrh i prinosilo darove u nadi boljeg uroda. Uspon traje oko 75 min, odmor na vrhu 1h i spuštanje 75 min nakon čega imamo ručak u ribarskom mjestu Šimuni.
 
DAN 4
Ovisno o vremenu polaska na aerodrom, nakon doručka slijedi vožnja prema Zadru uz usputna stajanja na Vidikovcu i mostu radi fotografiranja za suvenir.

4 DANA

 

CIJENA ZA 2 OSOBE

 

 

1 dan: Transfer sa aerodroma Zadar te smještaj u Hotelu

2 dan: Gastro okusi otoka Paga privatna tura

3 dan: Hiking na Sv. Vid privatna tura, ručak u Šimunima

4. dan: odjava iz hotela Boškinac i transfer na aerodrom Zadar

 

9.200 kn

 

 
 

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

• Večera u Hotelu Boškinac (35 € po osobi)

• Prijevoz s aerodroma Split, Zagreb, Rijeka,Trst (500 €)

 

 

Pošaljite nam poruku

Ime:
Prezime
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Vaša poruka:
PAG TOURS d.o.o.
Zagrebačka 12, 23250 Pag
ID code: HR-AB-23-1110026296
OIB: 11772695770
Gsm: +385 91 784 0914
E-mail: info@pagtours.hr
tripadvisor
Luxura Travel Guide, European Awards 2017 Winner
© pagtours.eu - All rights reserved.