Početna / VIŠEDNEVNE TURE / RECONNECT 650€ (ALL INCLUSIVE 7 dana)

VIŠEDNEVNE TURE, RECONNECT 650€ (ALL INCLUSIVE 7 dana)

Provedite 7 dana u Šimunima, malom ribarskom mjestu na otoku Pagu, povezivajući se sa sobom i uživajući u ljepotama netaknute prirode. Iskoristite period kada su na otoku prazne plaže te jedino možete sresti stado ovaca u njihovom obilasku ispaša.

  • Proljetni termin od 18. do 25.06.2021
  • Jesenski termin od 01. do 08.10.2021
 
      Cijena za 7 noćenja po osobi iznosi 650 € i uključuje:
 
   • privatna soba u apartmanu uz more
   • doručak, ručak i večera
   • najam bicikla, kajaka i SUP-a
   • lekcije i radionice
   • boravišna pristojba
 
Dnevni program održava se od 10.00 - 14.00 i 16.00 - 19.00
 
 

Idealni period kada se možete prepustiti trenutku promatrajući i kad možete doživjeti autentični život na otoku. Kroz ovaj posebno osmišljeni program doživite iskustvo mira i cjelovitosti i naučite kako to zadržati u svakodnevnom životu. Program se sastoji od vođenih meditacija, radionica disanja, individualnih terapija, iskustvenih vježba u grupi. Kad se povežemo sa našim dubljim aspektima sebe tada smo i povezaniji sa prirodom koju možemo bolje percipirati i više uživati u njenim ljepotama. Dok ste naš gost pobrinuli smo se da imate sve što trebate za ugodan boravak, rad u malim grupama do 8 osoba, svatko ima vlastitu sobu sa duplim krevetom, doručak, ručak i večera pripremljena od lokalnih namirnica, bicikle i kajake te pribor za ribolov. 

Marin Fabijanić završio je 6 godina u školi za integralni razvoj (CIR) i biti će vaš domaćin. Svoju edukaciju započinje nakon fakulteta u turizmu i završenog MBA u ekonomiji. Sa željom za novim znanjem i proširenjem vidika kao i interes za indijskom kulturom ga je odveo u Indiju na 2 i pol mjeseca. U želji da nauči tehniku meditacije proveo je 7 dana u budističkom hramu. Iskustvo koje je tamo imao bezuspješno je htio zadržati, što je odredilo buduće edukacije u tjelesno orijentiranoj psihoterapiji koje se temelji na radu Wilhelma Reicha, Aleksandra Lowena, Carla Junga. Značajan dio njegovog iskustva i rada bio je s Olafom Trappom prilikom pohađanja radionica bioenergetike na Kreti. Na svojim putovanjima i radionicama najdragocjenije je znanje koje osoba dobije kroz iskustvo upoznavanja samoga sebe, stoga ga raduje podijeliti svoja iskustva i znanja sa drugima. 

Pošaljite nam poruku

Ime:
Prezime
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Vaša poruka:
PAG TOURS d.o.o.
Zagrebačka 12, 23250 Pag
ID code: HR-AB-23-1110026296
OIB: 11772695770
Gsm: +385 91 784 0914
E-mail: info@pagtours.hr
tripadvisor
Luxura Travel Guide, European Awards 2017 Winner
© pagtours.eu - All rights reserved.