Početna

Provedite 7 dana u Šimunima, malom ribarskom mjestu na otoku Pagu, povezujući se sa sobom i uživajući u ljepotama netaknute prirode. Iskoristite period kada su na otoku prazne plaže te jedino možete sresti stado ovaca u njihovom obilasku ispaša.

  • Jesenski termin 01. - 08.10.2022.
Cijena za 7 noćenja po osobi iznosi 650 € i uključuje:
   • privatna soba u apartmanu uz more
   • doručak, ručak i večera
   • najam bicikla, kajaka i SUP-a
   • lekcije i radionice
   • boravišna pristojba
 
Dnevni program održava se od 10.00 - 14.00 i 16.00 - 19.00
 

Idealan period kada se možete prepustiti trenutku promatrajući i doživjeti autentični život na otoku. Kroz ovaj posebno osmišljen program doživite iskustvo mira i cjelovitosti i naučite kako to zadržati u svakodnevnom životu. Program se sastoji od vođenih meditacija, radionica disanja, individualnih terapija, iskustvenih vježbi u grupi. Kad se povežemo s našim dubljim aspektima sebe tada smo i povezaniji s prirodom koju možemo bolje percipirati i više uživati u njenim ljepotama. Dok ste naš gost pobrinuli smo se da imate sve što trebate za ugodan boravak, rad u malim grupama do 8 osoba, svatko ima vlastitu sobu s duplim krevetom, doručak, ručak i večera pripremljena od lokalnih namirnica, bicikle i kajake te pribor za ribolov. 

Marin Fabijanić završio je 6 godina u školi za integralni razvoj (CIR) i biti će vaš domaćin. Svoju edukaciju započinje nakon fakulteta u turizmu i završenog MBA u ekonomiji. Sa željom za novim znanjem i proširenjem vidika kao i interes za indijskom kulturom ga je odveo u Indiju na 2 i pol mjeseca. U želji da nauči tehniku meditacije proveo je 7 dana u budističkom hramu. Iskustvo koje je tamo imao bezuspješno je htio zadržati, što je odredilo buduće edukacije u tjelesno orijentiranoj psihoterapiji koje se temelji na radu Wilhelma Reicha, Aleksandra Lowena, Carla Junga. Značajan dio njegovog iskustva i rada bio je s Olafom Trappom prilikom pohađanja radionica bioenergetike na Kreti. Na svojim putovanjima i radionicama najdragocjenije je znanje koje osoba dobije kroz iskustvo upoznavanja samoga sebe, stoga ga raduje podijeliti svoja iskustva i znanja s drugima. 

Foto galerija

Pag Tours d.o.o.
Zagrebačka 12, 23250 Pag
tripadvisor